Dragon1 Architectuur

Bij projecten waar het gaat om ICT en bedrijfsvoering wordt steeds vaker architectuur gebruikt. We willen tenslotte voor het project start graag weten wat we nu gaan maken. Als deelnemer aan stuurgroep, projectgroep of werkgroep is het van belang om enige kennis en inzicht te hebben in architectuur binnen een project.

Beschikbare trainingen

Dragon1 Essentials

Deze training is een eerste kennismaking met visuele enterprise architectuur op basis Dragon1.

De training is speciaal afgestemd op de vraagstukken uit de dagelijkse praktijk van de beleidsmedewerkers, informatiemanagers, projectmedewerkers, projectleiders, consultants en beheerders.

De training is bedoeld voor degenen die een volgend niveau willen bereiken in het werken onder architectuur.

Dragon1 Advanced

Deze training is een gevorderde kennismaking met visuele enterprise architectuur op basis van Dragon1. Deze training is speciaal afgestemd op de vraagstukken uit de dagelijkse praktijk van de beleidsmedewerkers, informatiemanagers, projectmedewerkers, projectleiders, consultants en beheerders. Het gebruik van visuele enterprise architectuur en van architectuurproducten in projecten staan in deze training centraal.

Dragon1 Professional

Deze training is een diepgaande kennismaking met visuele enterprise architectuur op basis van Dragon1.

Deze training is speciaal afgestemd op de vraagstukken uit de dagelijkse praktijk van de beleidsmedewerkers, informatiemanagers, projectmedewerkers,projectleiders, programmamanagers, consultants en beheerders.

Dragon1 wordt in deze training aangereikt als strategisch stuurinstrument voor veranderprogram. Dit staat centraal in de gehele training.

Architectuur voor management

Het doel van deze workshop is om het effectief opstellen en gebruiken van visuele enterprise archi-tectuur binnen meer organisaties bereikbaar te maken. Het ontwikkelen en toepassen van een visuele enterprise architectuur is een uitdagend proces dat veel efficiƫnter is aan te pakken op basis van een gestructureerde werkwijze.

Een tweede doel van deze workshop is om de deelnemers een denkwijze, werkwijze, representatiewijze en ondersteuningswijze aan te reiken, zodat ze beter in staat zijn gebruik te maken van visuele enterprise architectuur binnen de eigen organisatie.

Als u meer wilt weten over een training of over architectuur dan kunt u ons bellen of via het contactformulier contact met ons opnemen.