Producten en diensten

Wat is de toegevoegde waarde van onze trainingen en consultancy voor uw onderneming. Onze trainingen en consultancy moeten er voor zorgen dat u efficiƫnter kunt werken en dat er bij verstoringen minder schade geleden wordt. Efficiƫnter werken betekent dat uw medewerkers in dezelfde tijd meer kunnen produceren. Minder schade lijden bij uitval heeft alles te maken met risicomanagement.

Beschikbare Producten en diensten

Consultancy

Onze consultancy is gericht op alle onderdelen van uw organisatie. Vanaf uw businessmodel tot en met productie.

Als het gaat om uw businessmodel, visie, strategie of doelen dan gebruiken we al onze kennis van architectuur om u te laten zien wat de huidige status is en waar u de komende jaren heen wil, volgens uw plannen.

Als het gaat om uw projecten en processen dan maken we gebruik van onze kennis van projectmatig werken en procesmatig werken. Dit gebeurt dan vaak in combinatie met training on the job

Assessments

Om een goed beeld te krijgen van de status van uw organisatie is het mogelijk assessments af te nemen. Voor medewerkers is een assessment zinvol om na te gaan met welke trainingen zij op het gewenste niveau komen. Een assessment voor de organisatie richt richt zich doorgaan op de bedrijfsprocessen. Wat is de volwassenheid bij het procesmatig werken op een bepaalde afdeling of binnen een team.

Training on the job

Een training, zeker een training die met een officieel examen wordt afgesloten is doorgaans niet gericht op de praktische uitvoering bij een organisatie. De vertaalslag maken naar de praktische uitvoering is doorgaans lastig voor een medewerker. Hiervoor gebruiken wij Training on the job.

Voor een lijst met onze trainingen kunt u klikken op dit linkje.

Leer de medewerkers en het management hoe bijvoorbeeld processen en projecten werken in de praktijk.

Certificering

In deze tijd is het belangrijk voor medewerkers om hun kennis en competenties vast te laten leggen. Of simpeler gezegd: volg een training die af te sluiten is met een officieel certificaat.

Het wisselen van baan, het krijgen van een nieuwe baan en het vaststellen van de waarde van een bepaalde medewerker is dan beter mogelijk. Het nieuwe werken vraagt hierom. De meeste van onze trainingen zijn af te sluiten met een examen dat afgenomen wordt door een onafhankelijk exameninstituut.

Als u meer wilt weten over onze producten en diensten dan kunt u ons bellen of via het contactformulier contact met ons opnemen.